Læs om de aktuelle Coronavirus forholdsregler her

Workshop & Show

Julefrokost, firmafest, fødselsdag, bryllup, familiefest, temadag, byfest?
Linedance er perfekt til at få rørt sig før en lang middag eller efter en hel dags møde. Det sætter gang i et godt grin og er en god fælles oplevelse at gå videre på.

Book en workshop og et flot linedance show

Vi starter med undervisning i 3-5 lette danse, så alle der har lyst, kan prøve at danse linedance. Showdanserne står blandt deltagerne, når der undervises, så der hele tiden er nogen at se efter undervejs.

Efter undervisningen afsluttes med et flot show på ca. 10 minutter. Der er mellem 4 og 18 showdansere med, alt efter hvor mange deltagere I er. Showet kan i stedet lægges før undervisningen, hvis I ønsker det. Det hele varer i alt 1 time.

Vi har selv det hele med

Det er altid Jette Elmann Sørensen der underviser. Vi har selv musik, musikanlæg og headset med og vi kommer altid i god tid før det aftalte tidspunkt.

Vi bor i København

JES linedance Showholdet danser primært til arrangementer i København og på Sjælland, men tager også til Fyn og Jylland.

Få et tilbud

Kontakt mig for et tilbud på et linedance show og undervisning, der er tilpasset jeres ønsker på tlf. 2849 0782 eller på

Se billeder med showholdet her

Halvmarathon i København
Vanløse byfest