Prøv Linedance for begyndere - gratis prøvetime

Kom og prøv linedance for begyndere hos JES linedance. Første gang er en gratis prøvetime. Du kan starte når du vil, vi danser hver mandag i Vanløse. 

Vi danser hver mandag i Vanløse

Mandag kl. 15.30 - 16.30
Mandag kl. 19.45 - 20.45

Tid og sted

Vi danser i Gildegården, Vanløse Allé 41, 2720 Vanløse

Linedance for begyndere er for alle

Linedance er en selskabelig danseform, hvor alle kan være med. I linedance danser man ikke med en partner - vi danser på rækker, ved siden af og bag hinanden og i samme retning. Det giver en helt fantastisk fornemmelse af fællesskab, når dansen er på plads og alle er helt med. Vi danser til en skøn blanding af country, latin, pop, rock og irsk inspireret musik.

Hvis du er absolut nybegynder på et dansegulv, hvis du har prøvet linedance et par gange, eller hvis det det er lang tid siden du har danset, er linedance begynderholdet et godt sted at starte. Du lærer de grundlæggende trin. Dansene er korte og lette og læres i roligt tempo. Der er masser af repetition.

Begynderholdene danser i 1 time og når vi er færdige med at danse, får vi en kop kaffe eller te i Gildegårdens hyggelige lokaler.

Fodtøj

Tag behageligt indendørs fodtøj med. Det er lettest at danse med sko, der ikke er alt for 'skridsikre', men det er ikke så afgørende hvilket fodtøj du har på.

Gratis prøvetime

1. gang er en gratis prøvetime.

Betaling pr. gang

Efterfølgende betales pr. gang kr. 100 ved indgangen.
Der kan betales kontant eller via MobilePay.

Tilmelding

Du kan starte når du vil, der er åbent for tilgang i hele perioden. Tilmelding er ikke nødvendig, men ring til tlf. 2849 0782 eller send en e-mail til , hvis du lige vil høre nærmere. Du kan også bruge kontakformen herunder til at sende en besked.