Julefest i JES linedance

Julefest med spisning for alle dansere i JES linedance. Venner og familie er velkomne

Julepynt

Igen i år skruer vi op for julestemningen til vores julefest. Medbring gerne lidt julepynt til jeres bord - hvis alle har lidt med, får vi nogle rigtig flot pyntede borde.

Program

Dørene åbnes kl. 17.00 og kl.17.30 starter fællesdansen.
Buffeten er klar kl. 19.00.
Efter maden fortsætter fællesdansen til kl. 23.00. Man er velkommen til at komme efter maden kl. 20.00, hvis man ikke ønsker at spise med. Lodtrækning på indgangs billetten i en af pauserne.

Boder

"Empire sko" v. Jane og Torben, kommer med alle deres forskellige dansesko og støvler. Der vil også være salg af T-shirt og skjorter m. JES linedance logo. Husk vores mini-linedance-marked: her kan du købe eller sælge ting, tøj, sko, hatte, støvler, der bruges til linedance. Så har du en hat der er for stor, støvler der er for små eller tøj du er blevet træt af - så tag det med.

Café

Der kan købes købes drikkevarer, kaffe og kage i Kedelhallens café.

Menu

Buffet med 2 slags kød, Porchetta italiensk flæskesteg og Kyllingbryst med frugter, mandler og honning. Ovn-stegte timian kartofler og råstegte kartofler med sesam. Sauce. Rødkåls-salat med knas og mandler og Blandet salat.

Billetpriser

Fællesdans og buffet: kr.325,-
Fællesdans fra kl. 20.00: kr.200,-

Køb af billetter

Billetsalget starter d.4. november. Sidste dag for køb af billetter er d.28. november. Billetter købes Kontant på holdene, eller via MobilePay, 36 424, skriv julefest. eller på netbank: reg.nr. 5379 kontonummer 0000504521, skriv julefest OBS! Der er intet billetsalg ved indgangen.

Adresse

Adressen er Kedelhallen Nyelandsvej 75 A, 2000 Frederiksberg. Bus 4A og Metrostation Ndr. Fasanvej